Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Μπινιάρος -  Τέντα , Έπιπλο, Πέργκολα, Αγρίνιο

Βρισκόμαστε δυναμικά στον χώρο της τέντας και του επίπλου για 24 χρόνια. Η πίστη στην παράδοση, η συνέπεια μας στην βελτίωση και στην ποιότητα έχει σηματοδοτήσει την πορεία μας μέσα στο χρόνο. Έχοντας ως κριτήριο την τελειότητα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού και η οικογενειακή μας επιχείρηση μας έχει καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες στο χώρο της.

Προτεραιότητά μας :

  • Ο συνδυασμός άριστης ποιότητας και αισθητικής. Τα πιο σύγχρονα υλικά και μοντέρνα συστήματα έχουν τον πρώτο λόγο στην κατασκευή και τοποθέτηση τεντών, πέργκολας και οποιαδήποτε άλλης διακοσμητική σας απαίτησης. Το προσωπικό σας γούστο με την βοήθεια της πείρας μας, προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα ικανό να δώσει στον χώρο σας το στυλ που σας ταιριάζει και τη μοναδικότητα που σας αξίζει.

  •  Η ικανοποίηση όσων μας εμπιστεύονται. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο που κατασκευάζουν εξαιρετικής και μοναδικής ποιότητας τεντόπανα και εξαρτήματα τέντας. Η αξιοπιστία τους για άριστη λειτουργία και αντοχή στον χρόνο είναι και δική μας εγγύηση.

  • Να είμαστε πρωτοπόροι στην εξέλιξη. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για ότι καινούργιο στην παγκόσμια αγορά, συμμετέχοντας στις κορυφαίες  εκθέσεις του εξωτερικού για να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες, απαραίτητη τεχνογνωσία, ασυναγώνιστη ποιότητα και υψηλή τεχνολογία.
  • Η δημιουργία φιλικής σχέσης με τον πελάτη. Είμαστε κοντά σας, κατανοούμε τις ανάγκες σας και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε λύσεις. Η σχέση μας χτίζεται στο παρόν και έχει την υπόσχεση του μέλλοντος.ΤΕΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Έκθεση Φωτογραφιών

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΠΙΝΙΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ε.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 42 ΑΓΡΙΝΙΟ, Τ.Κ.30100
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τηλ. 2641054644-2641033479 - Φαξ 2641054644

Προβολή Google Maps

Επικοινωνία με E-mail

Παρακαλώ για οιαδήποτε απορία, ερώτηση ή αίτηση προσφοράς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
tentesbiniaros@yahoo.gr

.Διαβάστε Περισσότερα...