Εσωτερική Σκίαση

Η προστασία από τον ήλιο δεν είναι μόνο αναγκαιότητα των εξωτερικών χώρων αλλά και των εσωτερικών. Σας προσφέρουμε σύνολο προτάσεων και εναλλακτικές λύσεις που θα διακοσμήσουν και θα προσφέρουν ανεπτυγμένη αισθητική στον εσωτερικό σας χώρο. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι ικανό να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε επιθυμία σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική για σας λύση. Τοποθετούμε κάθε είδους συστήματα εσωτερικής σκίασης.

 

Κάθετο σύστημα Teka GC με πλαϊνές ντίζες (συρματόσχοινα)
Πρόκειται για ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα σκίασης το οποίο περιλαμβάνει κασσονέτο στο οποίο τυλίγεται το πανί μας και πλαϊνές ντίζες, οι οποίες επιτρέπουν στο πανί να «ρολάρει» άνετα και να είναι πάντα τεντωμένο.

Μπορεί εύκολα με την ίδια βάση να στηριχθεί σε τοίχο ή οροφή. Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80μ x 3,00μ. Τα μεταλλικά μέρη είναι ηλεκτροστατικά βαμμένα σε χρώμα λευκό. Ο άξονας είναι Φ70 με λούκι εισαγωγής. Η κίνηση μπορεί να γίνει με μηχανισμό εισαγωγής 1:3 ή με μοτέρ.

 

 

Έκθεση Φωτογραφιών

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΠΙΝΙΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ε.Ο.ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 42 ΑΓΡΙΝΙΟ, Τ.Κ.30100
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τηλ. 2641054644-2641033479 - Φαξ 2641054644

Προβολή Google Maps

Επικοινωνία με E-mail

Παρακαλώ για οιαδήποτε απορία, ερώτηση ή αίτηση προσφοράς σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
tentesbiniaros@yahoo.gr

.Διαβάστε Περισσότερα...